Filter

Aanbiedingen
Categorie
Kleuren
Figuurtjes
Collecties

Sorteer:

Haarspeldjes

 
Warning: Undefined array key "Categorie" in /customers/c/9/8/hellohaarspeld.nl/httpd.www/view/categorie.php on line 625 Warning: Undefined array key "Collecties" in /customers/c/9/8/hellohaarspeld.nl/httpd.www/view/categorie.php on line 627

Onze haarspeldjes

Bij HelloHaarspeld hebben we een ruim assortiment haarspeldjes, haarknipjes en schuifspeldjes. Ben je op zoek naar een lief speldje of vrolijk speldje een stoer speldje of leuk knipje er is voor ieder wat wils!

Baby haarspeldjes hebben we met allerlei leuke vormen van vlindertjes en bloemen, strikjes, knoopjes, hartjes en roosjes in allerlei kleuren. De klikklakspeldjes zijn er met en zonder stof en zijn rond de 3 centimeter groot.

Ook voor de peuters en kleuters hebben we een ruim assortiment van speldjes met vrolijke bloemen, strikken, roosjes en knoopjes. De klikklakspeldjes voor de peuter en kleuterspeldjes hebben een afmeting van rond de 5 centimeter en ook deze hebben we met en zonder stof.

Voor peuter en kleuter meisjes hebben we ook een speciale categorie van grotere haarspelden met vrolijke bloemen in leuke kleuren deze hebben een afmeting van rond de 6 centimeter.

Haarknipjes met als basis een makkelijk te gebruiken alligator speldje zijn er ook in verschillende kleuren met leuke strikken. De kleinere zijn rond de 4 centimeter en leuk voor zowel babymeisjes als peutermeisjes en de grotere van rond de 8 centimeter voor peuter en kleutermeisjes.

Ook hebben we leuke schuifspeldjes met vrolijke bloemen voor peuter en kleutermeisjes
Voor elke dag, voor elke gelegenheid en voor ieder meisje is wel een leuk speldje te vinden, kijk snel!

 
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk