Verzenden

Bestellingen die gedaan zijn op werkdagen worden binnen 24 uur verzonden. Op dit moment leveren wij alleen in Nederland en België.

Nederland

Logo PostNL

Uw bestelling wordt verzonden in een 'bubbel-envelop' of brievenbusdoosje. Gewoonlijk wordt briefpost binnen 1 tot 3 dagen bezorgd (m.u.v. zondag en maandag, dan bezorgd PostNL geen briefpost).

Bij briefpost is het niet mogelijk om door middel van een track&trace-code te zien waar uw bestelling is. U kunt tijdens het afrekenen kiezen voor verzenden met brievenbuspakket via DHL, hierbij is het wel mogelijk om door middel van een track&trace-code uw bestelling te volgen.

Als u van ons bericht hebt gekregen dat uw bestelling is verzonden, en u heeft vragen over de bezorging, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van PostNL. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 088 - 225 55 55, maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Logo DHL

Bestellingen die meer wegen dan 100 gram worden vaak verzonden met DPD of DHL als brievenbuspakket, inclusief track&trace-code.

Bestellingen met een totaalbedrag van 15,00 euro of hoger in Nederland worden gratis verzonden. Bij bestellingen met een totaalbedrag onder de 15,00 euro in Nederland rekenen we € 2,49 voor verzend- en transactiekosten.

 

België en Duitsland

Logo DPD

Bestellingen met een totaalbedrag van 25,00 euro of hoger in België en Duitsland worden gratis verzonden. Bij bestellingen met een totaalbedrag onder de 25,00 euro in België en Duitsland rekenen we € 7,49 voor verzend- en transactiekosten.

Naar België en Duitsland verzenden we uitsluitend als DPD-brienbuspakket, inclusief track&trace-code.